Bokföring Borås

RS Ekonomi & Proffstjänster AB – bokföring Borås

Snabb och säker service

Varmt välkommen till RS Ekonomi & Redovisning AB, en redovisningsbyrå med alltifrån enklare tjänster till skräddarsydda helhetslösningar. Behöver du som driver ett företag i Borås hjälp med bokföring? Då har du kommit rätt! Du är garanterad en snabb och säker service som kommer gynna din verksamhet då jag som driver RS Ekonomi & Redovisning AB är väl bekant med all den lagstiftning och regelverk som finns, samt att jag har jobbat med det här i över 30 år.

Om mig

Mitt namn är Maria och det är jag som äger och driver RS Ekonomi & Redovisning AB. Det som är kännetecknande för mig är att jag är ytterst noggrann och jag vill underlätta din vardag som egenföretagare. Med mina tjänster kan du faktiskt luta dig tillbaka och slippa oro över all redovisning och administration, den tar jag hand om!

Bokföring Borås

Svenska lagar

Det finns en lagstiftning att förhålla sig till och som lekman är det verkligen inte lätt att vara insatt. Jag arbetar med hänsyn till dina behov samt den lagstiftning som gäller i Sverige.

Tjänster av högsta kvalitet

Alla mina tjänster är av högsta kvalitet. Med min hjälp kan ditt företag bli vinstgivande och även att du kan fokusera på kärnverksamheten istället för bokföring och redovisning.

Bokföring Borås
Bokföring Borås

Tjänster

Löpande redovisning

Detta är grunden för allt arbete och jag kan hjälpa dig med många olika tjänster, alltifrån momsdeklaration till bokföring och mycket mera. Till exempel löner, rot-och rutadministration och rådgivning med mera.

Inkomstdeklarationer

Detta är någonting jag är expert på, oavsett i vilken form du driver ditt företag. Jag eliminerar risken för fel i deklarationen. Har koll på alla lagar och regler!

Årsbokslut & årsredovisning

Det är lag på att alla företag måste inkomma med ett bokslut eller redovisning och vad som gäller för just ditt företag beror på några olika faktorer. Till exempel hur stort företaget är och i vilken form det drivs. Du kan med trygg hand överlämna jobbet till mig!

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar så ta kontakt på följande sätt:

RS Ekonomi & Proffstjänster AB

Oxledsvägen 51, 433 67 Sävedalen

076-021 46 42

info@rseko.se

Bokföring Borås

Välkommen till RS Ekonomi & Redovisning AB. Ett företag för alla i Borås med omnejd som behöver hjälp med bokföring.

Bokföring Borås